Modernas sieviešu cepures 2024 – kādas galvassegas nēsāsim pavasarī un vasarā? TOP 5 priekšlikumi

Aizjūras modes cienītājas ir vienisprātis – gaidāmajā sezonā modes virsotnēs joprojām uzkavēsies kausa cepure, un savu popularitāti nezaudēs arī laikmetīgā naģene. Starp 2024. gada sieviešu modeernajām cepurēm dominēs vienkārši piegriezumi un klusinātas krāsas. Smielies iedvesmu no influenceru brīvdienu ierakstiem!

Kādas vasaras galvassegas paspilgtinās Tavu tērpu? Lūk, 5 karstie piedāvājumi saulainajām dienām.

2021. gadā kausa cepure kā vētra pārņēma modes pasauli un palika tajā uz ilgu laku joprojām ierindojoties pirmajā vietā. To apliecina Heilija Bībere, 2024. gada janvārī pozējot viena no Amerikas pludmalēm baltā kausa cepurē. Vienkāršā un tik ļoti pazīstama mums no bērnības cepure, valda pār Instagram lietotāju sirdīm un garderobēm. Neparastu un tajā pašā laikā praktisku risinājumu veido kausa cepure ar zem zoda sasienamām aukliņām. Elza Hoska tika nesen nofotografēta skaistā bēšas krāsas Loewe zīmola modelī, kas nenoliedzami ļauj saskatīt līdzību ar Odrijai Hepbērnai filmā „Two for the Road” raksturīgo eleganci.

Pārbaudi arī šo rakstu: >>>Kādi saulesbriļļu modeļi būs populāri 2024. gada pavasarī un vasarā?

Šovasar ar klasisko kausa cepuri sacentīsies salmu materiāla modelis. Pītā kausa cepure aizvien biežāk parādās slaveno modes mākslinieku profilos, un jāatzīst, ka tai netrūkst šarma. Tā ir lieliska izvēle pludmalei vai braucienam uz ezeru. Iedvesmas devu meklē tostarp atpazīstamās it-girl @alexiiak tēlos, kura moderno kausa cepuri apvieno ar melnu peldkostīmu un baltu lina kreklu. Skaidrs ir viens – stilīgās 2024. gada modes cepures piešķirs klasi!

Dažas lietas praktiski nekad neiziet no modes, un pie tām noteikti var pieskaitīt klasiskās beisbola cepures ar apdruku vai zīmola logotipu. 2024. gada pavasara-vasaras sezonā droši varam izvēlēties savu iecienītāko modeli pirms viena vai pat pieciem gadiem. Laikmetīgā cepure ar nagu kļūs par lielisku papildinājumu pilsētas tērpam, kuram iedvesmu atradīsi gandrīz ikvienas modes cienītājas garderobē. Ja esi minimālisma piekritēja, izvēlies modeli ar nelielu detaļu, piemēram, izšūtu zīmola logotipu. Izteiksmīgu aksesuāru cienītājām iesakām naģenes ar lielizmēra uzrakstiem, kuras ie pieejamas 47 Brand, New Era vai Vans zīmolu piedāvājumā.

Šogad pilsētu ielās parādīsies arī sieviešu cepures pamata stilā klusinātos baltās, bēšas un brūnās krāsas toņos. Vienkāršus treniņu modeļus no gaisu caurlaidīgās kokvilnas materiāla būs lieliski piemērotas rīta skrējienam vai pilsētas vakara pastaigai ar draugiem. Nedaudz noapaļota cepures nagas mala pasargās Tevi no saules, savukārt tās neitrālā krāsa papildinās gandrīz visus tērpus. Paskat tik uz @mimiarr sportisko kombināciju ar pamata beisbola cepuri, brīviem šortiem, adidas Samba apaviem un….. zaļu kokteili. Vienkārši, bet neizsakāmi iedarbīgi!

Starp 2024. gada modernākajām galvassegām noteikti atradīsies arī šalles (tās tsostarp tika manītas arī Dolce&Gabbana vai Saint Laurent modes skatēs). Ja vēlies panākt oriģinālu izskatu, kas atbilst jaunajai „mob wife aestetic” tendencei, apsien ap kaklu zīda lakatiņu un uzliec sieviešu platmali. Dodoties uz pludmali, pastaigā pa pilsētu vai tiekoties ar draugiem, sasien krāsainu šalli galvas aizmugurē vai iepin to bizē. Pieliekot nedaudz pūļu, izveidosi interesantu frizūru 2024. gada vasarai.

Modernās 2024. gada cepures veiksmīgi atradīsi eapavi.lv piedāvājumā. Izvēlieties starp iecienītākajiem zīmoliem, piegriezumiem un krāsām, lai atrastu avu sapņu modeli.

Raksta galvenais fotoattēls: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Orģinālā raksta tekstu bloga eapavi.lv vajadzībām ir tulkojusi un pielāgojusi Katrīna Paškeviča
Pievienojies mūsu Jaunumu biļetenam (sīkāka informācija Noteikumos) un...saņem 10€ atlaidi pirmajiem pirkumiem!*
Pārbaudīt veikalā
rains, futbola apavi, viriesu maki, kappa, tamaris, ādas somas, g-star, vīriešu maks, ted baker, salamder, clarks apavi, baldinini, timberland zābaki, carpisa, sniega zabaki, apavi bērniem, kurpes, ecco sandales, sieviešu, clarks, dr.martens, cepures, camel activ, lloyd apavi, salomon apavi, pinko somas, ecco apavi, aldo somas, ugg zabaki, weekend max mara