Ar ko saskan zaļie apavi? Modernākie tendenču noteicēju tērpi

Pudeļu, pistācijas, laima, piparmētras… Pastāv neskaitāmi daudz zaļās krāsas toņu, kas spilgti izpaužas apģērbā un apavos. Krāsainu apģērba elementu kombinēšana mēdz būt sarežģīta, tāpēc ir vērts smelties iedvesmu no modes cienītāju tērpiem. Kam piestāv zaļās krāsas apavi, un par ko tās dievina modes noteicējas? Atbildi meklē šajā rakstā!

Zaļie apavi, atšķirībā no melnajiem, nav tik universāli. Par spīti tam, ielās aizvien biežāk tiek manītas „adidas” botas zāles krāsā, savukārt vasarā – augstpapēžu sandales pelēkzaļās krāsas toņos. Noskaidro, ar ko apvienot šīs krāsas apavus!

Sieviešu influenceru vidū pēdējā laikā ļoti populāri ir krāsainie sporta apavi. Instagram arvien biežāk parādās aizvien jaunas kombinācijas ar zaļām „adidas Samba” vai moderniem „New Balance un „Nike” modeļiem. Krāsainus apavus nemaz nav tik grūti stilizēt, kā tas var šķist no pirmā acu uzmetiena. Tie kļūs par trāpīgu papildinājumu dopamīna ģērbšanās tendences tērpiem, kuros dominē izteiksmīgas un enerģiskas krāsas, kā arī par interesantu vienkāršas, ikdienišķas džinsu un baltā t-krekla kombinācijas dažādojumu. Kādiem elementiem, pēc modes cienītāju domām, piestāv zaļās krāsas apavi?

Karin Teigl, kas tiek uzskatīta par spilgtās modes piekritēju, ir iekļāsvusi savā garderobē daudzus zaļās krāsas sporta apavu pārus. Viens no viņas iecienītākajiem modeļiem ir masīvās „Nike botas” ar augstu virsu. Lai gan tās nav pilnīgi zaļas, tieši šī krāsa uz melnbaltā fona piesaista vislielāko uzmanību. Karin veiksmīgi savienoja „Nike” apavus ar neitrālām baltām biksēm un koši oranžu mēteli, kas rada izteiksmīgu kontrastu ar pārējām modes mākslinieces garderobes sastāvdaļām. Izskatu veiksmīgi papildina rakstaina, rokassomiņa, kas saskan ar apavu krāsu, un saulesbrilles ar bieziem ietvariem.

Nevari izlemt, kādas bikses vislabāk saderēs kopā ar zaļiem sieviešu apaviem? Par drošāko un tajā pašā laikā vienkāršāko risinājumu kļūs parastie brīvā piegriezuma jeb „baggy” stila džinsi. Nēsā tos kopā ar savām iecienītākajām krāsainajām botām, vintāžas stilā ieturēto mēteli un bīniju. Ideāls tērps gaidāmajam rudenim! Smelies iedvesmu no Karin Teigl tērpiem.

Vai zināji, ka…? Zaļā ir līdzsvara krāsa. Pēc zinātnieku domām, tai piemīt nomierinoša iedarbība uz nervu sistēmu. Tāpēc zaļās krāsas apavi noteikti aizvedīs Tevi laimīgās un mierpilnajās vietās!

Izņemot džinsus, zaļajiem apaviem lieliski piestāv vienkāršie, melnie legingi, ko apstiprina arī Chiara Ferragni, pieskaņojot saviem koši zaļās krāsas apaviem apģērba elementus roka noskaņās. Papildus šaura piegriezuma auduma biksēm pazīstamā tendenču noteicēja izvēlējās t-kreklu ar apdruku, ādas jaku, stepētu rokassomiņu no „Chanel” zīmola un šosezon īpaši modernās saulesbrilles ar ovāliem ietvariem.

Par spīti šķietamajam, arī zaļās krāsas apavos var izkatīties izsmalcināti un eleganti. Ja Tu dod priekšrokus kombinācijas minimālisma stilā, kuru pamatā, kuru pamatā ir ne vairāk kā divas krāsas, izvēlies vienu vadošo krāsu un melno. Pakat, cik izteiksmīgu tērpu radīja Leonie Hanne ar melnās krāsas elementiem (džemperi ar augstu apkakli un čino stila biksēm) un aksesuāriem dažādos zaļās krāsas toņos – ar zāles krāsas mēteli, pudeļu zaļās krāsas rokassomiņu, neona augstpapēžu kurpēm un puscaurspīdīgām brillēm.
Dodies šādā krāsu kombinācijā gan uz darbu, gan uz teātra izrādi.

Viena no iecienītākajām tendenču noteicēju kombinācijām veido zaļa un rozā krāsa. Lai gan tās ir divas ļoti piesātinātas krāsas, dopamīna ģērbšanās tendences piekritēji nebaidās no šīs kombinācijas. Tā ir koša, optimistiska un atbilst pavasara-vasaras estētikai. Déspi Naka saviem sekotājiem apliecina, ka zaļās krāsas apavi lieliski sader ar rozā kleitu, papildinot šo drosmīgo salikumu arī ar spilgti dzeltenu rokassomiņu.

Līdzīgi uzksata arī modes māksliniece Vitaliia, kura labprāt izvēlas laiviņas pistāciju krāsā savienojumā ar rozā krāsas komplektiem (žakete + svārki). Sekojot pazīstamās influenceres piemēram, saglabā savu tērpu maigos, konfekšu krāsas pasteļtoņos.

Ja Tev neizdodas vai nepatīk kombinēt krāsas, piedābājam vienkāršu, bet efektīvu risinājumu – zaļās krāsas koptēlu! Zaļi apavi, apģērbs un aksesuāri (vienā vai vairākos toņos) ir lieliska recepte veiksmīgam un modernam tēlam. To apliecina slavenās ārzemju it meitenes, kuras labprāt veido tērpus, balstoties tikai uz vienu krāsu. Joana Vaz ļāva sevi nofotografēt pudeļu zaļās krāsas sieviešu kostīmā, kas apvienojumā ar līdzīgas krāsas augstpapēžu kurpēm ar rotājumiem un laima zaļo rokassomiņu neapšaubāmi iekļāvās power dressing estētikā. Par saistošu un drosmīgu stila papildinājumu kļuva balts krūšturis, kas lieliski kontrastē ar Joanas iedegušo ādu.

Tikpat lielisku iedvesmu atradīsi arī @juliannawilde profilā. Zaļās augstpapēžu kurpes ar atvērtu papēža daļu, tādas pašas krāsas oversize rūtaino lielizmēra žaketi un „Chanel” zīmola rokassomiņu izskatās patiešām iespaidīgi. Par bāzes elementiem droši izvēlies melnu topiņu un velo šortus.

Prāto, kur iegādāties zaļos apavus? eapavi.lv atradīsi daudz modeļu (no botām līdz pat augstpapēžu kurpēm) dažādos toņos. Ļaujies intensīvam zāles vai blāvuam un maigam pistāciju toņu valdzinājumam.

Galvenais raksta fotoattēls: Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Orģinālā raksta tekstu bloga eapavi.lv vajadzībām ir tulkojusi un pielāgojusi Katrīna Paškeviča
Pievienojies mūsu Jaunumu biļetenam (sīkāka informācija Noteikumos) un...saņem 10€ atlaidi pirmajiem pirkumiem!*
Pārbaudīt veikalā
sieviešu mugursomas, baldinni, lasocki, skriesanas apavi, guess somas, moon boots, ugg vīriešu zābaki, buči, coccinelle, dvs, sieviešu apavi, anekke somas, koferi, bernu apavi, celojuma koferi, s oliver, guess zābaki, newbalanse, botforti, penāļi, jimmi choo, coccinele, rieker apavi, hogl apavi, aldo, augstpapēžu kurpes, maki, zabaki, lumberjack, rokas bagāžas koferis