Modernas 2024/2025. gada rudens-ziemas sieviešu cepures – ko piedāvā dizaineri?

modernas sieviešu cepures 2024/2025 rudens-ziema

Nu jau vairs ne biezās „après ski” stila cepures, bet cepures, bet gan eksotiski turbāni un iespaidīgās cepures ar platām malām – mode mainās no sezonas uz sezonu, un dizaineri neļauj mums garlaikoties. Kas šogad slēpjas zem nosaukuma „Modernas 2024/2025. gada rudens-ziema sieviešu cepures”? Pārbaudi, ko piedāvā labākie zīmoli no „Prada” līdz pat „Chanel”!

Sieviešu cepure veido neaizstājamu ziemas tērpa elementu. Kādi modeļi šobrīd ir modē un ar ko tos nēsāt ikdienā? Uzzini vairāk!

Nākamās sezonas absolūtais hīts ir turbāns, kas pie mums ieradās no tālās Subsahāras Āfrikas. Lai gan oriģinālajā versijā tas tika sasiets ap galvu gara un bieza auduma veidā, šogad dizaineri tiecas uz minimālismu. Sainta Laurent modes skatēs modeles parādījās plānos, zeķbikšu auduma turbānos, pieskaņotos klusās greznības noskaņās ieturētam tērpam, savukārt Prada un Jil Sander varējām manīt savdabīgās galvassegas 20. gadsimta 70. gadu estētikā. Šajā rudenī un ziemā dizaineri iesaka matus piespraust zem cepures, drosmīgi atsedzot vaigu kaulus, papildinot tēlu ar gariem un karājošiem auskariem vintāžas stilā.

Šīs eksotiskās un nenoliedzami elegantās galvassegas, kuras dievināja pati Koko Šanele, lieliski izskatās kopā ar lielizmēra žaketēm ar platu plecu līniju, caurspīdīgām blūzēm vai zīmuļveida svārkiem un kleitām. Lai gūtu vēl vairāk iedvesmas, aplūko fotoattēlus no modes skatēm.

Iepazīsties arī ar šo rakstu >>> 2024/2025. gada rudens/ziemas tendenču pārskats sieviešu modē

Lai gan lielie tendenču noteicēji ne vienmēr sniedz mums praktisku iedvesmu, mode ir izvēles māksla. Ideālām 2024/2025. gada rudenis un ziemas cepurēm galvenokārt ir jābūt siltām, par ko labi atceras Alexander McQueen un Stella McCartney. Iespaidīgas sieviešu balaklavas, kas vienlaikus nosedz galvu, ausis un kaklu, veido lielisku izvēli stindzinošā salā. Balaklavas esam iecmīlējuši jau pagājušajā gadā (pateicoties „après ski” tendencei) par to komfortu un funkcionalitāti. Tāpēc ir vērts atgriezties pagātnē un izpētīt iecienītāko tendenču noteicēju komplektus. Modes skatēs netrūka arī biezu džemperu ar iešūtām balaklavām kapuču vietā.

Pirms pasauli pārņems pirmā sala vilnis, ieaicini savā garderobē sieviešu platmali ar platām malām, kas šogad izdaiļoja Chanel zīmola FW 24/25 modes skati. Pretēji sķietamajam pītā galvassega nav paredzēta tikai pludmalei un saulainajam gadalaikam. Sieviešu platmale tikpat pievilcīgi izskatās gan savienojumā ar peldkostīmu, gan ar kašmira vai tvīda mēteli. Smeļoties iedvesmu no „Chanel” skates, izrotā platmali piespraužot tai elegantu un izsmalcinātu zelta brošu, kas saskan ar pārējām rotām. eapavi.lv atradīsi platmales rudenum daudzos dažādos piegriezumos un krāsās. 2024. gadā iesakām īpašu uzmanību pievērst elegantiem modeļiem pasteļrozā, arktiski zilā, piesātināti brūnā vai tērauda pelēkā krāsā.

Kurai gan no mums nepatīk mīksti, ieskaujoši audumi, kas pieguļ pie ādas? 2024/2025. gada rudens/ziemas modernāko cepures modeļu vidū netrūkst no mākslīgās kažokādas darinātas galvas lentes, kas īpašu uzmanību izpelnījās „Chloé” modes nama skatē. Šāda veida galvassega lieliski izskatās kopā ar gaisīgām boho kleitām, sieviešu zābakiem ar krokotu augšadaļu un zamšādas rokassomām ar bārkstīm. Siltās ziemas lentes veiksmīgi pasargā ausis no aukstuma, turklāt tās neelektrizē matus un atstāj frizūru neskartu. Tās var nēsāt cieši uzvilktas pāri pierei (sekojot „Chloé” piemēram) vai galvas vidū. Modes skatēs modeles galvassegas nēsāja pār izlaistiem matiem. Ko Tu domā par par šīm mūsdienu amazonēm?

Filmas „Baikeri” popularitātes viļņa ietekmē tendenču vidū ieņēma vietu arī „biker hat” jeb motociklistu cepure un tai vizuāli līdzīgā „fiddler cap” jeb avīžu zēna cepure. Abām ir raksturīgs stingrs, nedaudz noapaļots vizieris un mīksta augšdaļa. Šī raksturīgā retro stila galvassega, kas atsauc atmiņā Marlona Brando laiku, nevainojami izskatās kopā ar ādas garderobes elementiem (skat. „Hermès”), kā arī apģērbu jātnieku stila noskaņās. Vēl vienu risinājumu veido motocikla cepures apvienošana ar elegantu, lietišķā rakstura garderobi, ko varējām vērot „Prada” modes skatē. Motociklista cepure ir ideāla cepure gan darbam, gan rudens pastaigām.

Modernas cepures 2024/2025. gada rudenim/ziemai – šķietami neliels aksesuārs, ar kuru var mainīt visa tērpa raksturu. Daudzus interesantus modeļus atradīsi eapavi.lv. Apskati tos jau šodien!

Iepazīsties arī ar šo rakstu >>>Moderni sieviešu apavi 2024/2025. gada rudenim un ziemai. Šie modeļi pārņēma modes mēles!

Raksta galvenais fotoattēls: Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Orģinālā raksta tekstu bloga eapavi.lv vajadzībām ir tulkojusi un pielāgojusi Katrīna Paškeviča
Pievienojies mūsu Jaunumu biļetenam (sīkāka informācija Noteikumos) un...saņem 10€ atlaidi pirmajiem pirkumiem!*
Pārbaudīt veikalā
vīriešu maks, sketchers, adidas originals, dr.martens, baldinini, emu australia, viriesu pulksteni, carpisa, skechers apavi, salamder, pinko somas, camel activ, sketchers apavi, ugg zabaki, concinelle, sieviešu, viedpulkstenis, salomon, tamaris, bugatti apavi, lloyd apavi, aldo somas, viriesu maki, salamander, šņorzābaki, viriesu maks, ādas somas, cepures, sieviešu maki, camel active